Депутатът от Възраждане“ в 47-ия и 48-ия парламент Ангел Георгиев

...
Депутатът от Възраждане“ в 47-ия и 48-ия парламент Ангел Георгиев
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Ангел Георгиев от „Възраждане“ е бил задържан на границата с РСМ с още двама българи

Депутатът от „ Възраждане “ в 47-ия и 48-ия парламент Ангел Георгиев е бил арестуван на границата с Република Северна Македония дружно с още двама български жители. За това заяви водачът на партията Костадин Костадинов. Това се е случило към 14 часа през днешния ден.

Пред БНР Костадинов разяснява, че до задържането на Георгиев, който беше зам.-председател на Комисията по външна политика в Народно събрание, се е стигнало, откакто той се пробва да разбере от граничните служители на реда за арестуван преди него българин:

„ На техните въпроси отговор няма, вследствие на което служителите на реда стартират неоснователно да ги бият и по-късно са отведени в постройката на контролно-пропусквателен пункт на македонската граница, а няколко секунди по-късно излъчването от телефона на Ангел Георгиев престава, след което към този момент нямаме връзка с него и не знаем ккаво се случва, само че е задържан и арестуван сега безусловно неоснователно. Просто тъй като е питал за какво задържат другия човек преди него. И поради това е пребит на границата “.

За случая са известени българските управляващи и българските представители в Европейски парламент, заяви Костадинов:

„ Уведомихме министъра на вътрешните работи Демерджиев, уведомихме министъра на външните работи Николай Милков и сме уведомили българските евродепутати, изпратихме информация на Илхан Кючюк, който е основният докладчик от страна на Европейския парламент за преговорния развой с РСМ, за участието на тази страна в Европейски Съюз, пратихме я на всички български медии и се надяваме този път да има откровена реакция, тъй като този път не става дума да провокация както до момента от хулигани или от опозиционни партии в Македония, този път става дума за откровена провокация от страна на македонското провителство, непредизвикана с безусловно нищо “.

Към този миг няма връзка с Ангел Георгиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР