Депутатът от Възраждане Стоян Таслаков пуснал сигнала срещу кмета на

...
Депутатът от Възраждане Стоян Таслаков пуснал сигнала срещу кмета на
Коментари Харесай

МОЛОДЦИ! Хора на Копейкин заковали кмета на Стамболийски

Депутатът от " Възраждане " Стоян Таслаков пуснал сигнала против кмета на Стамболийски Георги Мараджиев. Градоначалникът бе задържан през днешния ден от служители на реда с качулки. ГЕРБ нарекоха акцията политическа принуда и желаеха оставката на МВР-шефа Иван Демерджиев.

Десетки сигнали съм пускал към полицията поради вероятни нарушавания. Това съобщи Стоян Таслаков от " Възраждане " по време на ексклузивен брифинг в Народното събрание, съобщи БГНЕС.

" Една компания получава множеството публични поръчки в Община Стамболийски, вижда се по какъв начин и в цените, заложени в материали, има по два, три пъти завишаване от пазарната себестойност. Става дума за компания " Професионал-777 ". Тази компания няма никаква история и опит, до колкото съм виждал в комерсиалния указател. Дейността на компанията е монтаж на климатици, а в същото време строи и хотели ”, съобщи още Таслаков.

" ГЕРБ излязоха да пазят неговият регионален шеф, аз ги поучавам да видят всички публични поръчки, свързани с тази компания. Преди няколко седмици получих недоволство от хора, върху които се оказва напън. Знаете ли, че когато напишеш нещо в обществените мрежи, което не се хареса на кмета, той задейства инспекции в данъчните, вижда се какви парцели имат околните на тези хора, т.е. има безспорен, систематичен тормоз, който от години се случва в Стамболийски. Десетки са застрашените от гербаджийския кмет Мараджиев. Интересно е за какво прокуратурата не е подхванала дейности ", сподели още Таслаков.

" Мараджиев взима назаем строителни материали, дължи към сметището в Пловдив пари, към кредитори общината има дълг от 7 млн. лева и се желаят още 7 млн. лева в случай, че Стамболийски е едно от най-бедните обитаеми места. Нека от ГЕРБ да кажат по какъв начин със заплата единствено, той се е сдобил с толкоз доста парцели и такава скъпа кола ”, попита депутатът от " Възраждане " и добави, че в този момент митингите в Стамболийски, проведени в поддръжка на Георги Мараджиев, са направени от хора, работещи в общината, т.е. " това са негови хора ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР