Депутатът от Уолтъмстоу каза, че жертвите трябва да имат право

...
Депутатът от Уолтъмстоу каза, че жертвите трябва да имат право
Коментари Харесай

Стела Крийзи: Депутатът, изправен пред „злонамерен“ доклад до социалните служби, твърдейки, че „не е подходяща майка“, призовава за промяна на закона

Депутатът от Уолтъмстоу сподели, че жертвите би трябвало да имат право да изискат заличаване на събрани или съхранявани данни като част от активност, която може да се смята за незаконно държание, като по този метод се предотвратява „ продължаващото страдалчество “ за тях.

Говорейки, до момента в който депутатите разглеждаха законопроекта за жертвите и пандизчиите, госпожа Крийзи сподели на Камарата: „ Преди една година един мъж стартира да изпраща имейл до офиса ми със своите опасения по отношение на моята политика и проблемите, по които работя. “

Г-жа Крийзи сподели, че не е дала отговор, добавяйки: „ Тогава ми се обади моята локалните обществени служби, тъй като този човек беше решил, защото не беше склонен с моите възгледи, аз не бях подобаваща майка за децата си.

„ Той ме беше докладвал, беше извършено следствие и макар че то ме освободи, моите деца и аз към този момент имаме досие в обществените служби.

„ Когато отидох в полицията по въпроса, те споделиха, че той има право да показва мнението си по този метод. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР