Депутатът от руската Държавна дума Сергей Жигарев е пребит късно

...
Депутатът от руската Държавна дума Сергей Жигарев е пребит късно
Коментари Харесай

Пребиха зверски руския депутат Сергей Жигарев заради фаталната му любовница Олга

Депутатът от съветската Държавна дума Сергей Жигарев е пребит късно нощес в северната част на Москва. Народният представител е признат в болница със закрита черепно-мозъчна контузия, хематом и голям брой синини.

Мъжът е бил атакуван от приятеля на бившето си гадже.

Дълго време Жигарев имаше връзка с 24-годишната хубавица Олга Ситнерева. Наскоро младата дама реши да го напусне и стартира връзка с различен мъж. Изоставеният законодател изискал от Олга да му върне всички дарове, включително и лъскавия Mercedes-Benz GLE 400, за която броил 5,5 млн рубли.

Двамата си уредили среща, на която трябвало да уредят имуществените си различия. В колата сред тях избухнал спор. В този миг се появило младото гадже на Синтерева и почнало да постанова депутата.

Побоят е запечатан от камери за видеонаблюдение.

На фрагментите се вижда по какъв начин Жигарев е изкаран принудително от автомобила, с един удар е повален на земята, а по-късно нападателят му стартира да го рита.

Разследването на закононарушението може да придобие непредвиден поврат, откакто красивата Олга показа пред полицията своята версия за съдбовния 8 юли.


В неделя вечерта Олга пристигнала на срещата с Жигарев с колата, която той й бил подарил. Разговорът им станал напечен и парламентаристът си изискал най-скъпите дарове, които й направил, до момента в който били дружно – колата, маркова чанта и палто. Младото момиче не проумява за какво му е на един мъж женска чанта от известна марка. Още повече, че Сергей подарил същата и на брачната половинка си за Нова година.

Депутатът обаче не се отказвал от настояванията си и я заплашил с нож. Всичко това се случило в един от заведенията за хранене в съветската столица. След това двамата се преместили в колата. „ Той беше с нож. В продължение на три-четири часа го държеше изваден”, споделя Олга пред служителите на реда. Тя възприела това като действителна опасност.

Олга твърди, че не познава мъжа, нападнал някогашният й другар. По думите й той бил инцидентен минувач, който видял какво се случва и се притекъл на помощ.

Полицията ревизира всички версии, в това число и тази, че биячът е другар на 24-годишната хубавица.



Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР