Депутатът от Продължаваме промяната Венко Сабрутев заяви в предаването Офанзива

...
Депутатът от Продължаваме промяната Венко Сабрутев заяви в предаването Офанзива
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Действията на служебния кабинет са абсурдни и трябва да бъдат прекратени

Депутатът от " Продължаваме промяната " Венко Сабрутев съобщи в предаването " Офанзива " по " Нова нюз ", че с гласуването на декларацията стана ясно, че това Народно събрание няма желание да работи за оправяне на проблемите на жителите и бизнеса ". " Парламентът е безусловно изчерпал се. В понеделник планираме да върнем мандата на президента несбъднат. По-добре да отидем на предварителни избори ", сподели той.

По думите му Политическа партия изисква оптимално бързо да бъде връчен третият мандат. " Радев резервира еднолична власт и би трябвало да завърши тупането на топката. Действията на служебния кабинет са неуместни и би трябвало да бъдат прекъснати. Невнасянето на нов бюджет ще докара до обедняване на половината българи. 2 млн. пенсионери и 1 млн. на минимална заплата. Когато държавните финанси се ръководят вярно, има пари за всичко. България не е бедна страна, а извънредно крадена ", съобщи той.

Според него по време на ръководството на Политическа партия са спрени кражбите за 53 млн. за автомагистралите. " Направихме голям брой взаимни отстъпки, с цел да бъде подкрепена нашата декларация. Няма по какъв начин обаче да се откажем от нашите полезности. Искаме да продължим политиката по повдигане на приходите, а Българска социалистическа партия се отхвърли от тези цели, поради отводът от оръжие за Украйна. Имаме цифрови билети за градски превоз, само че не можем да гласуваме на машина? Как става това? ", попита депутатът.

Сабрутев разяснява, че " Джемкорп " е изпразнена от наличие тематика - капиталово желание, чийто меморандум е преустановен без финансови вреди за страната. " Дали договорът с " Боташ " не е опит да се върне зависимостта ни от Русия и да станем подвластни и от Турция ", пита Сабрутев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР