Депутатът от Продължаваме Промяната (ПП) Георги Гвоздейков е подал оставка.

...
Депутатът от Продължаваме Промяната (ПП) Георги Гвоздейков е подал оставка.
Коментари Харесай

Депутат от Продължаваме Промяната подаде оставка

Депутатът от " Продължаваме Промяната " (ПП) Георги Гвоздейков е подал оставка . Това излиза наяве от проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица, прецизира в. " ".

Като точка първа е заложено гласоподаване на отдръпването му от Народното събрание. Оставката си той е подал на 14 юли.

Гвоздейков е на 46 година и е от Сливенския изборен регион. По специалност той е инженер и владее съветски и британски език, както написа в биографията му на уеб страницата на Народното събрание.

На 7 юли от " Възраждане " го упрекнаха, че непозволено се е явил на конкурс за шеф на дирекция " Гражданска въздухоплавателна администрация ". Според Николай Дренчев той е кандидатствал за поста без нужния ценз, до момента в който е народен представител, бил назначен, пуснал си отпуск и траял да депутатства.

Малко по-късно от " Промяната " излязоха с опровергаване. Според тях Гвоздейков в действителност се е явил на конкурс, който е разгласен още преди старта на предизборната акция.

" Впоследствие печели състезанието, само че не се явява в 14-дневния период, с цел да бъде назначен. Според настоящата нормативна уредба, в случай че служителят не встъпи в служба или не постави клетва в този период, органът по назначението издава акт за назначение на идващия класиран претендент ", споделят още от Политическа партия. Обясняват, че Гвоздейков не е бил народен представител , когато състезанието е разгласен, не е назначен за шеф на дирекция и е имал нужния ценз за присъединяване в състезанието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР