Депутатът от Продължаваме промяната и бившият изп. директор на Агенцията

...
Депутатът от Продължаваме промяната и бившият изп. директор на Агенцията
Коментари Харесай

Дунчев със скандални разкрития за член на БСП-Сърница, назначен в дирекцията по горите

Депутатът от " Продължаваме промяната " и някогашният изп. шеф на Агенцията по горите Александър Дунчев със скандални разкрития за назначения на член на БСП-Сърница в Регионална дирекция по горите - Пазарджик без осъществяване на конкурс, с протокол, който той самичък е подписал и съгласно Дунчев без нужния опит за длъжността, която заема.

" На 29 януари 2022 година изпълнителното бюро на една лява партия (б.р. БСП) в село Сърница зам.-председателят господин Мусов и господин Перушински са подписали протокол, в който господин Гюрсел Мусов се самопредлага да стане горски контрольор в Регионална дирекция по горите - Пазарджик, която беше моя подчинена конструкция в Агенцията по горите. На 20 май индивидът става горски контрольор, при изискване, че до неотдавна е бил кандидат-кмет, партиен функционер, предприемач и няма нищо общо с горите. И къде ще ревизира в Сърница, кой ще ревизира компаниите, които се регистрират на партиите, които имат отношение към горите. Вторият, който се е подписал под документа пък е горски жандарм от половин година, той е назначен без никакъв опит ", описа той пред.

По думите му сходни назначения не се вършат инцидентно.

" Кой ще има интерес от всичко това, с изключение на ти да държиш властта, да сложиш на всички места свои хора, които да покровителстват избрани компании, да мачкат останалите, които не са съгласни. Тези компании постоянно намират метод да се регистрират и да оказват помощ на кметовете. Тези пари след това отиват към централите – освен на тази партия. Това не е единствено в горите, това е на всички места ", добави депутатът от " Продължаваме промяната ".

Дунчев съобщи, че още преди месец е споделил документа с цялата парламентарна група.

" Включително със зам.-министър Иван Христанов се разбрахме да изчакаме да си назначат Мусов, с цел да потвърдим, че протоколът е същински ", съобщи още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР