Депутатът от Продължаваме промяната Александър Дунчев отиде на работа в

...
Депутатът от Продължаваме промяната Александър Дунчев отиде на работа в
Коментари Харесай

Александър Дунчев от ПП изуми парламента, нарамил ученическа раница с графити

Депутатът от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев отиде на работа в Народното събрание, нарамил ученическа раница с графити.

 

Лесовъдът влезе в пленарна зала на днешното съвещание с формален костюм, идващ строгия протокол на институцията, но на дясното му рамо висеше тийнейджърската размъкната чанта.

 

Видът на чантата несъмнено не е подобаващ за позицията на Дунчев като депутат, нито се вписва в ситуацията на държавната институция, учредена през 1879 година

 

Освен това дизайнът на раницата повече подхожда на възпитаник от началните класове, в сравнение с възрастен мъж. Надписите в разнообразни цветове и ярките графити са известни точно измежду подрастващите на към и малко над 10-годинишна възраст.

 

Да отидеш в Народното събрание и то в качеството си на депутат, а не на случен минувач с сходна раница, преметната повърхностно през едното рамо, е неприемливо. Да не приказваме, че е и неуважително - освен към останалите депутати, а и към българския народ.

 

Институция, една от най-важните в страната, би трябвало да се почита сама по себе си. Трябва да се цени и нейната история, както и паметта на бележитите държавници, сядали на същите тези банки, на който през днешния ден се търкаля ученическата раница на Александър Дунчев.

 

Депутатите от " Продължаваме промяната " настойчиво не престават да профанизират Народното събрание посредством държанието и визията си. Липсата на такт и обикновено образование прозираше и в толета с прекомерно дълбока цепка на Калина Константинова, до момента в който беше вицепремиер. Личеше и в маратонките и бялата тениска вид пижама на Лена Бориславова, заемаща тогава поста представител на кабинета " Петков ". Както и във визията на самия екс министър председател Кирил Петков, който не събу сините си дънки от самото начало на заемане на поста. 

 

И прочие, и прочие...

 

Малцина са народните представители, които освен следват протоколните правила, а знаят по какъв начин да ги разчупват със жанр. 

 

Така да вземем за пример, с раници на работа в Народното събрание са ходили и депутатите от ГЕРБ/СДС - Томислав Дончев и Росица Кирова. Ала и двамата избират елегантни модели, които сполучливо се съчетават с формалния биснес жанр на облеклото им.

 

Томислав Дончев постоянно може да бъде забелязан с черна раница, която обаче носи в ръка, а не намята повърхностно на рамо. Тъмната чанта идеално се съчетава с тъмносиния му костюм от сако и панталон.

 

Случаят с Росица Кирова е сходен. Нейната раница също е тъмна, кожена и елегантна, а моделът е от бизнес сбирката на световноизвестната марка " Валентино ". 

 

Явно способи за носене на раница в Народното събрание има, въпросът е обаче това да става с известно възприятие за жанр и доза почитание към държавната институция.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР