Депутатът от ПП Настимир Ананиев призова колегите си от ИТН

...
Депутатът от ПП Настимир Ананиев призова колегите си от ИТН
Коментари Харесай

Депутат от ПП призова цялата група на ИТН да се отрече от Слави Трифонов

Депутатът от Политическа партия Настимир Ананиев прикани сътрудниците си от Има Такъв Народ да изразят мнение, че не одобряват решенията да се вземат еднолично

Предложението му е във връзка напускането на договарянията за нов кабинет, оповестено преди дни от партийния водач Слави Трифонов. Според Ананиев 99% от народните представители на Има Такъв Народ не са знаели, че групировката ще се отдръпва. "Всеки един от тях може да каже, че не приема това нещо ", сподели Ананиев пред. И върху тази вяра построи хипотезата, че би могло въпреки всичко държавно управление да бъде формирано.

Ананиев обаче не спря с рецензиите към Има Такъв Народ. Според него партията имала стопански зависимости, които можели да лъснат при работеща КПКОНПИ. Затова тя желала директорски ръб на органа от 4 души, който да взима решения единомислещо, като всеки от членовете може да постанова несъгласие. "Това дава благоприятни условия да се пречи на следствието против съответни лица. Ако почнем да ревизираме техен министър - "вето, не може! " ", разясни Ананиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР