Депутатът от ПП-ДБ Росен Костурков съобщи във Фейсбук профила си,

...
Депутатът от ПП-ДБ Росен Костурков съобщи във Фейсбук профила си,
Коментари Харесай

Росен Костурков от ПП-ДБ няма да участва в предстоящите избори

Депутатът от ПП-ДБ Росен Костурков заяви във Facebook профила си, че няма да взе участие в идните избори за Народно заседание и по всяка възможност - в никой различен избор.

Решението Костурков е обмислял в продължение на няколко месеца. Посочва, че с Политическа партия са влезнали в политиката, с цел да трансформират тази среда и лека-полека съумяват. " Но за жалост, скоростта с която тази среда трансформира нас е доста по-голяма ", написа той.

" За страдание, с цел да си ефикасен в политическите среди в България би трябвало да владееш лицемерието, би трябвало да си безочлив и нагъл, би трябвало да нямаш, а пази Боже, да си отстояваш правилата си, би трябвало да си подготвен във всеки един миг да забиеш нож в гърба на съратника си, както и да си подготвен да получиш подобен, би трябвало да можеш безскруполно да лъжеш и да очерняш, би трябвало да се разделиш с визиите си за категории като морал, етичност, почтеност... човещина е непозната дума. (...)

Няма и да се опитам да върша доклад за свършеното от мен за тези 30 месеца в дейната политика, както вършат някои сътрудници, тъй като достиженията са плод на групова визия, групови старания, на напрегнати дни и безсънни нощи на цели екипи, а не на един човек. Но, в случай че съм съумял да дам вяра за смяна към положително на хората, в случай че съм съумял да оказа помощ даже единствено на 2 села, на 2 фамилии, на 2 деца..., а те са доста повече, си е заслужавало ", написа Костурков във Facebook.

Ето и цялата му обява




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР