Депутатът от ПП-ДБ Христо Петров - Ицо Хазарта съобщи в

...
Депутатът от ПП-ДБ Христо Петров - Ицо Хазарта съобщи в
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Записите са увредени умишлено

Депутатът от ПП-ДБ Христо Петров - Ицо Хазарта заяви в " Лице в лице " на бтв, че записите, които популяризира уеб сайтът " Афера ", са повредени съзнателно, с цел да се чува доста зле. Отделно от това материалите са " рязани и лепени ". Петров се базира на анонимни специалисти, след което съобщи, че задачата на умишленото увреждане е публиката да свикне, че изтичат записи с такова качество и най-после, близо до изборния ден ще се пусне " непоносим дийпфейк запис, който  да компрометира Политическа партия ". Петров не заяви кои са специалистите, към които са се обърнали Политическа партия. " Сега " се опита да разбере повече от партията за експертизата, само че от там споделиха единствено че към момента чакат заключението и не прибавиха детайлности. 

" Пускащите записите третират българското общество като аквариум с рибки, на които им пускат понякога нещо да хапват, каквото им се даде. Но българите не са рибки от аквариум и това ще даде противоположен резултат ", заключи Христо Петров.  

Попитан кой пуска записите, той уточни, че това са хората, които 30 години ръководят страната. " Като персона не мога да кажа, може би е някой, който отхвърля изявленията ", уточни Петров, намеквайки за Делян Пеевски.

Според него въпросът, който би трябвало да се зададе, е " къде е този всекидневен кеш, за който се приказва в записите ". " Казва се, че Кирил и Асен ме употребяват, като ме употребяват, за какво имам единствено 14 билборда в цялата страна. Моите другари от компания " Възраждане " имат толкоз единствено в един квартал ", заяви депутатът.

Той описа, че на срещите с жители най-често го питат за грешките на " Продължаваме промяната - Демократична България ". " Нашата голяма уязвимост беше, че за две години и половина не успяхме да разбираем и половината от това през какъв пъкъл преминахме ", добави Петров.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР