Депутатът от ПП Даниел Лорер призова всички политически сили в

...
Депутатът от ПП Даниел Лорер призова всички политически сили в
Коментари Харесай

Лорер моли Борисов: Помислете за Панаира, да го спасим

Депутатът от Политическа партия Даниел Лорер прикани всички политически сили в 49-то Народно заседание да понижат градуса на възприятията и страстта, макар прочувствената обстановка в Народното събрание. Нека да запазим положителния звук и да продължим в градивния дух, в който започнахме, настоя Лорер пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Той повтори позицията на обединението в последните дни - ПП/ДБ няма да поддържат първия мандат за сформиране на държавно управление. За втория мандат обаче е почнала градивна работа, показана е законодателна и управническа стратегия. Имало хумористични разяснява по нея, само че с изключение на хуморът наличието и съществото, което би трябвало да се свърши за България, в последна сметка се оказа в голямата си част предостатъчно и според сред двете най-големи политически сили, сподели Лорер, представен от " Нюз.бг ". 

Той увери, че няма разединение в коалицията и разнообразни отзиви в нея освен че има, само че са и добре пристигнали. " Дали господин Христо Иванов държи ключа за намирането на решение ние сме изрично срещу външни партии да всяват разкол и да споделят дали този или оня водач е добър, оня е неприятен, този има ключ, другият ключалка и по този начин да се съберат дружно нещата. На съдружен съвет тези тематики са дискутират с всички водачи ", разяснява депутатът.

Лорер прикани медиите да питат другите политически водачи дали е допустима коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС. Той не има вяра такава коалиция да е положително решение и ГЕРБ би трябвало да преценяват по кой път да тръгнат, сподели той и похвали, че селекцията на номинирания за министър председател акад. Николай Денков е добра за България.

Даниел Лорер увери още, че има добър разговор в обединението. Той се чуди и по кое време Народното събрание ще разпредели парламентарните комисии, вместо да се изслушват служебните министри.

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР