Депутатът от ПГ на ПП-ДБ Явор Божанков скочи срещу позицията

...
Депутатът от ПГ на ПП-ДБ Явор Божанков скочи срещу позицията
Коментари Харесай

Явор Божанков бесен на ченгетата: Нагли сте!

Депутатът от ПГ на ПП-ДБ Явор Божанков скочи против позицията на полицейския профсъюз анти ведомственото тестване за приложимост на опиати, изразена по-рано през днешния ден. Според него сходно отношение към тестванията за дрога, въпреки да има недостатъци у тях, демонстрира уязвимост на системата. И го назова " безсрамно ".

" Факт е, че тестванията дават огромен % “фира ”. Факт е и че в България нормативната уредба по заслуга на предходните патриоти се върна в 20 век. По време на 44 Народно събрание.

Няма “под въздействие на ” и “употребил ”. Щом има нещо в кръвта - все тази. А е безусловно допустимо жител на България да е бил преди седмица в Амстердам и след 7 дни да му регистрира нещо, което той в използвал законно и не е под въздействие все още на теста. Но това са детайлности.

Не е ли леко безсрамно да атакуваш нещо, тъй като се ползва по отношение на теб само че да няма никакъв проблем, че тъкмо ти прилагаш същото нещо по отношение на жителите? На мен ми наподобява неуместно. Такъв сериозен проблем а толкоз лекомислен метод ", сърдит е депутатът, някогашен социалист. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР