Депутатът от партия Единна Русия Султан Хамзаев предлага да се

...
Депутатът от партия Единна Русия Султан Хамзаев предлага да се
Коментари Харесай

В Русия отиват на доживотен затвор за педофили-рецидивисти, иска се и смъртно наказание

Депутатът от партия " Единна Русия " Султан Хамзаев предлага да се вкара смъртно наказване за педофилите, оповестиха съветски медии.

На пленарното си съвещание през вчерашния ден (22 декември) Държавната дума (руският парламент) одобри на първо четене законопроект, който планува пожизнен затвор за педофили, наказани преди този момент за обезчестяване на малолетни.
Сексуалното принуждение и корист с деца - подготвени ли сме да отстъпим от персоналната цялост онлайн?
1. 73% от възрастните имат вяра, че децата не могат да влязат в интернет, без да се извърнат към тях възрастни, които желаят да им навредят....
Прочети повече
" Подкрепям закона. В същото време считам, че на такива мерзавци би трябвало да се търси още по-строга отговорност. Едно нещо е несъмнено. Тези, които са способни да извършат такова закононарушение, заслужават не най-тежката доживотна присъда, а смъртно наказване ", съобщи Хамзаев, представен от БГНЕС.

" Днес приказваме единствено за рецидивисти педофили. Но аз считам, че всеки подобен нарушител би трябвало да получи най-високата присъда незабавно след първото закононарушение. Смятам, че ще бъде вярно да се усили степента на наказването по плануван метод ", добави депутатът.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР