Депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ Георги Ганев реши да

...
Депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ Георги Ганев реши да
Коментари Харесай

Депутат показа Бюджет 2024: Стои изправен, устойчив, балансиран

Депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ Георги Ганев реши да похвали проектобюджета за 2024 в обществените мрежи, като го разказа като " изправен, резистентен, уравновесен ". Снимката е направена по време на изключителното съвещание на Комисията по бюджет и финанси през днешния ден.  

Кадърът е запечатал първата страница на законопроекта за държавния бюджет на Република България за 2024, импортиран от Министерски съвет 24 ноември 2023, признат на първо четене на 1 декември 2023 г. 

" Факт: бюджетът стои изправен, резистентен, уравновесен ", написа Георги Ганев под обявата си във " Facebook ". 

" Това по Кейнс или по Маркс е? ", пита консуматор под обявата, а Ганев дава отговор " По Нютон ".

Деканът на Стопанския факултет на Софийския университет " Св. Климент Охридски " Атанас Георгиев разяснява многозначително обявата на изправения на масата бюджет с усмивка и с думите: " Отвори на страницата за Образование и просвета и ще падне... "

На изключителното съвещание на Комисията по бюджет и финанси в неделя народните представители гледаха на второ четене проекта за държавен бюджет за идната година. Малкото останало време до Рождество Христово и идната депутатската почивка наложиха извънредните им часове работа през уикенда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР