Депутатът от "Обединени патриоти" и квотата на НФСБ Петър Христов

...
Депутатът от "Обединени патриоти" и квотата на НФСБ Петър Христов
Коментари Харесай

Депутат на Валери Симеонов със още по-скандален пост срещу хората с увреждания!

Депутатът от "Обединени патриоти " и квотата на НФСБ Петър Христов Петров, разгласява абсурден пост против хората с увреждания.

Петров е прочут в средите на НФСБ като наколенкаджията и очевидно е решил да показва на партийния си водач Валери Симеонов, че и той като него е без морал.

Публикуваме и неговия абсурден пост без редакция:

"Системата ни убива "!!! - протестният надпис.
Манипулация?! Да, безспорно! Защото това е единствено част от истината. Пълният текст е следният: "Системата ни убива всеки месец с по 1200 лева "!!!
Казионна телевизия БТВ, събота, 9.00:Предаване с надпис - "Изповед на един сякаш болен човек ". На екрана млад мъж в силата си, с тъмни очила. Разказва по какъв начин макар слепотата си, се оправя сполучливо с живота. Манипулация??? Да 100%. Обидно е да сложиш надпис пред човек, който не го вижда. Обидно е да го представяш като "уж болен ". Той не е! Неморално е да го вкарваш в схемата на онази група нагоре, която лъже с митинга си под наслов "Системата ни убива! " Онази група не споделя цялата истина, тя не желае да се оправя с живота, желае от нас да й плащаме пари и то доста пари, до момента в който членовете й са живи - майки на деца на по 50-60 години, няма значение. "

Петър Петров - Facebook
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР