Депутатът от Обединени патриоти и член на НФСБ Валентин Касабов

...
Депутатът от Обединени патриоти и член на НФСБ Валентин Касабов
Коментари Харесай

Патриотите към ДПС: Ще ви смачкаме като дървеници

Депутатът от Обединени патриоти и член на НФСБ Валентин Касабов също отговори на Мустафа Карадайъ, който по-рано настоя за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Касабов назова "дървеници " представителите на Движение за права и свободи и ги заплаши, че Обединените патриоти ще ги смачкат.

"Да внимават какво приказват, да не се пречкат в краката ни, тъй като тия депесарски тахтаби (дървеници - тур. ез. ), които щъкат нагоре-надолу, доста миришат. И да внимават, тъй като можем да ги смачкаме! Тази турска мъзга сме я слушали и мирисали ",обяви членът на парламентарната комисия по нравственос Валентин Касабов.

Ако Валери Симеонов не подаде оставка, подава цялото държавно управление - по този начин е в естествените демокрации.

Това сподели на брифинг в Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

„ В България националистите вземат участие във властта, без да има потребност от тях. ГЕРБ ги включиха във властта, само че освен, че ги включиха - те настойчиво се пробват да ги легитимират, а от време на време даже да им подражават. Вчера техен депутат се опита да ни внушава от трибуната на Народното събрание, че може да препоръчаме техния модел и на Европа “, сподели Карадайъ. Това стана по време на гласуването на оставката на Антон Тодоров, посочи ръководителят на Движение за права и свободи.

„ Самото решение за тази оставка беше вярно, тъй като сътрудника прекрачи границите. Заплаши медии, публицисти, само че с изключение на него даже в същите студия, в същия ден, а и по-късно, Валери Симеонов направи същото “, сподели Карадайъ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР