Депутатът от Изправи се Мутри вън - Арман Бабикян, не

...
Депутатът от Изправи се Мутри вън - Арман Бабикян, не
Коментари Харесай

Бабикян след брифинга на Бойко: Страхливците пращат наказателни бригади и обсъждат роднините на другите

Депутатът от Изправи се Мутри вън - Арман Бабикян , не остана разнодушен след. Той разяснява думите на премиера на стената си във Facebook по следния метод:

Колко е хубаво Борисов да изяснява, чие дете или жена къде работи... Сещайте се. Всичко това е негово снизхождение! Без него изобщо не се раждайте в случай че може! Сякаш не той е бил правилен член на Българска комунистическа партия? Сякаш не той слугуваше на Царя? Беше ли претендент за народен представител от Национална движение „Симеон Втори"? Сякаш не ходеше под нозете на президента Първанов? Посрещаше ли го в къщата си с богатства усмивка и смигването " ти играеш лявото, а аз дясното "? Аз ли управлявах с АБВ? Или търси нещо по - ляво? Аз ли с Атака? Симеонов? НФСБ? Те наподобяват ли на жители за европейско развиване? Ще разиска ли с някогашния си Втори въздействието на Движение за права и свободи? Иска ли описа на Трайчо Трайков за връзките му с Москва? Или желае описа за единствения министър председател саботирал страната си с двама претенденти за Генерален секретар на Организация на обединените нации? Кой връща гюленисти на Ердоган, а носи кученца на Путин?

Страхливците пращат наказателни бригади и разискват роднините на другите. Достойните мъже се изправят с лицето си пред народа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР