Депутатът от Изправи се.БГ! Ние идваме! Николай Хаджигенов си направи

...
Депутатът от Изправи се.БГ! Ние идваме! Николай Хаджигенов си направи
Коментари Харесай

Хаджигенов се подиграва с Маринов и Терзийски - предложи да оглавят Комисията по права на човека

Депутатът от " Изправи се.БГ! Ние идваме! Николай Хаджигенов си направи горчива смешка с някогашните вътрешни министри Младен Маринов и Христо Терзийски, като предложи да оглавят непрекъснатата парламентарна комисия по правата на индивида в Народното събрание.

Извън шегата той разгласи, че от партията намират за срамно ръководител на тази комисия да е член на ГЕРБ. Причината е цялостната политика на партията, която съгласно юриста е ориентирана напълно към трайно тъпчене на правата на българските жители.
 Николай Хаджигенов: Полицейското принуждение е садистична демонстрация и перверзия Николай Хаджигенов: Полицейското принуждение е садистична демонстрация и перверзия
Огромен проблем е полицейското принуждение, като освен прокуратурата прикрива причинителите, а повдига обвиняване на потърпевшите. Това ка...

В коридорите на Народното събрание пък Хаджигенов акцентира, че е разумно от партията му да изискат третия мандат.

Има единствено един метод да се направи държавно управление на малцинството - с трите протестни обединения с поддръжката на Българска социалистическа партия. Ще приказваме с Движение за права и свободи оптимално обществено, с ГЕРБ няма да вършим нищо, разгласи той.

Хаджигенов счита, че няма никакъв смисъл третият мандат да отиде при Българска социалистическа партия, само че би било разумно последният мандат да отиде при най-малката парламентарна група. Никой няма да поддържа нищо, обвързвано с Българска социалистическа партия и ГЕРБ, акцентира депутатът.

Той чака „ ИТН “ да поумнеят, само че дали ще поумнеят следва да разберем. Предлагането на служебното държавно управление в целокупност е цялостна нелепост, уточни Хаджигенов.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР