Депутатът от ИТН Станислав Балабанов даде ексклузивно интервю пред SafeNews. Ето

...
Депутатът от ИТН Станислав Балабанов даде ексклузивно интервю пред SafeNews.
Ето
Коментари Харесай

Балабанов пред SafeNews: Никога, по никакъв начин, диктаторът Путин не трябва да посети европейска страна

Депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов даде извънредно изявление пред SafeNews.

Ето какво сподели той по най-горещата тематика в обществото ни – помощта, която България ще изпрати на Украйна:

Въпросът за оръжието към Украйна и медиаторите – мисля, че би трябвало да бъде ориентиран към госпожа Нинова. Тогава, примерно, нещата ставаха през Полша, а Българска социалистическа партия лицемерно твърдяха, че ще изоставен, даже в случай че една пушка, един патрон отиде в Украйна. А през Полша за Украйна се пращаха доста патрони. А в този момент ще се пращат по формален ред.

Пращането на помощ не е замесване във война. На процедура целият Европейски съюз праща помощ. Войната в Украйна е ужасяваща. Там хората губят живота си. Ни сме част от НАТО и Европейски Съюз. Целият свят оказва помощ на Украйна, като се изключи няколко републики, които останаха на страната на Русия. Не мисля, че България би трябвало да се дели от обединяването, в което е. И не мисля, че единствено България ще бъде въвлечена във война, която не съществува отвън границите на Украйна и в никакъв случай няма да излезе от тези граници, тъй като Русия е изолирана, а Европа е мощна. За да разясняваме мира, би трябвало да имаме ясна позиция. Поговорката за преклонената глава е доста неприятна, сентенция от робско време. Трябва да сме с вдигнати глави. И да признаем, че на 200 километра от нас избиват хора. Това не е военна интервенция, не е боен спор, а една ужасяваща война на един деспот.

Ако България има опция да оказва помощ – дано да оказва помощ. Но преди всичко би трябвало да си пазим нашия персонален интерес. Българската войска заслужава превъоръжаване, заслужава съвременно съоръжение.

Трябва този спор да привърши най-сетне. Да си отдъхне целият свят. А и такива обединения като „ Възраждане “ да нямат поле за деяние.

Никога, по никакъв метод не би трябвало Путин да има аудиенция в една развита европейска страна. Защото е деспот. Симпатиите на обществото към съветската просвета няма нищо общо с дейностите на човек, който си мисли, че е последният популярен съветски император. Толкова младежи излизат в Русия и стачкуват и техните дейности са смазани от машината на Путин.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР