Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов очаква на тазвечершния

...
Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов очаква на тазвечершния
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: От ИТН ще гласуваме по съвест за военна помощ за Украйна

Депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов чака на тазвечершния Коалиционен съвет да се стигне до оптимално обхватно решение във връзка с военната помощ за Украйна. Това съобщи той на влизане в Министерския съвет, представен от Нова телевизия.

Той напомни позициите на останалите партии в ръководещата коалиция. " е с съответна позиция. Тази вечер по-скоро ще споделя това, което видяха очите ми в Украйна. Ще поговорим чисто в човешки проект. Надявам се да стигнем до по проблема ", сподели Балабанов, който беше в делегацията на премиера Кирил Петков в Украйна.
 Пропаганден трик ли са изказванията на Русия за украинско биологично оръжие?
Пропаганден трик ли са изказванията на Русия за украинско биологично оръжие?

След нахлуването в Украйна Русия твърди, че Киев създава биологични оръжия с поддръжката на Съединени американски щати и Германия

Запитан дали ще се опита да убеди Българска социалистическа партия да поддържа ремонт на военна техника, той отговори, че не желае да убеждава никого. " Това лежи на съвестта на всеки един човек, тъй като въпросът е честен. Хора като нас губят животите си в Украйна. Но всеки ще взема решение ", сподели Балабанов.

Относно изказванията на водача на Българска социалистическа партия за овакантяване на обединението, депутатът от Има Такъв Народ изясни, че не може да разяснява какво ще реши водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и какви поръчки дава.
 Политическа партия: Народното събрание няма да даде оръжие на Украйна
Политическа партия: Народното събрание няма да даде оръжие на Украйна

Украйна има потребност от ремонт на тежка техника

" Лошо е да използваме тази рецесия с войната в Украйна за политически цели и акции. Всеки си носи глава на раменете и може да реши, каквото реши ", сподели Балабанов. Неговите сътрудници от Има Такъв Народ ще гласоподават " по съвест " за военната помощ за Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР