Депутатът от Има такъв народ Радостин Василев смекчи обвиненията към

...
Депутатът от Има такъв народ Радостин Василев смекчи обвиненията към
Коментари Харесай

Радостин Василев в отстъпление: Не съм твърдял, че някой ми е предлагал подкуп |

Депутатът от " ИТН " Радостин Василев смекчи обвиняванията към колежката си Татяна Дончева ( " Изправи се БГ! Ние идваме! " ), за която по-рано разгласи, че е предложила на листче " 500 К " за разединение на парламентарната им група.

" Не съм твърдял, че някой ми е предложил рушвет – в изявлението съм споделил какво тъкмо се е случило, юрист съм и мога да върша оценка на обстоятелствата и в никакъв случай няма да набеждавам някого в нещо нестабилно ", разяснява през днешния ден Василев в коридорите на Народното събрание.

" Листчета нямам, не са останали при мен, най-вероятно са си в нея. Нищо не вардя. Не ви апелирам да ми вярвате, всеки приема обективната истина както е. След като съм излязъл и съм го направил, значи надали ви неистина ", сподели още депутатът. Днес той окачестви случая като " честен ".

Според него Татяна Дончева очевидно си е мислела, че в случай че прекара час и половина, обиждайки хора от своята парламентарна група, ще завоюва неговото доверие.

Радостин Василев сподели още, че срещата е била съгласувана с управлението на партията му, което съгласно Дончева се състои от " тамагочита ", и по тази причина тя се е интересувала от депутати отвън управлението на " ИТН ".

Василев сподели също, че има записи от камери пред адвокатската фирма си, на които се вижда по кое време Татяна Дончева влиза и излиза.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР