Депутатът от Има такъв народ Радостин Василев определи случая с

...
Депутатът от Има такъв народ Радостин Василев определи случая с
Коментари Харесай

Радостин Василев за скандала 500k: Морален казус е

Депутатът от " ИТН " Радостин Василев дефинира случая с Татяна Дончева като честен проблем. В коридорите на Народното събрание пред публицисти Василев уточни, че никой не му е оферират рушвет и насочи публицистите да гледат изявлението му по телевизия 7/8, където разкривал всичко, което се е случило.

Всеки има право да пояснява обстоятелствата по собствен метод, разяснява сбито Василев. " Не е значимо на какво ми замязя срещата с Татяна Дончева ", съобщи той, само че все пак изясни, че му наподобява на отвратителна среща с един състезател от 25 години, който би трябвало да бъде помолен да напусне неговия офис, тъй като час и половина слушал по какъв начин наскърбява безусловно всички и по този начин си мислила, че ще завоюва моето доверие.

Има Такъв Народ обмисляли дълго време дали въобще да създадат тази отвратителна сцена притежание на обществото, само че повод за това дала самата Дончева - не серпантина да изяснява по какъв начин " ИТН " е партията е Маджо, Орлин Алексиев, Движение за права и свободи.
 За Слави Трифонов абсурдът е не в
За Слави Трифонов абсурдът е не в " 500k ", а опитът за разединение на групата му

Има Такъв Народ към този момент били нормални виновници в последно време

Не е имало други очевидци по време на диалозите с Татяна Дончева. Попитан разполага ли с доказателства за изказванията си, Василев съобщи, че той няма листчета с написани имена - най-вероятно са останали у Татяна Дончева.

Това е фасон на държание и би трябвало да се види този човек, който ги приказва тези неща, какъв морал има и до каква степен е стигнал в политическото си инженерство, счита Василев. " Татяна Дончева смята управлението на партията (на Има Такъв Народ - б.р.) за ненормални хора и за хора тамагочита, които не са подобаващи за водене не диалози. Споменала Ива Митева и споделила, че тя няма лидерски качества и не можела да я употребява за нищо. Явно Дончева към този момент не желае Ива Митева, откакто я назовава болонка и я наскърбява в продължение на месец.

Споменала името на депутата Хиновски, говорила и за много други всред депутатите от Има Такъв Народ.
 Спецпрокуратура ревизира дали Татяна Дончева предлага пари за депутатски глас
Спецпрокуратура ревизира дали Татяна Дончева предлага пари за депутатски глас

Образувана е инспекция по реда на чл.145 от Закона за правосъдната власт

Радостин Василев чака да бъде потърсен от прокуратурата. " Ако госпожа Дончева има смелостта да ме съди, тогава ще би трябвало да се сблъска с още по-тежката реалност ", закани се Василев.

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов този път бе сбит в коридорите на Народното събрание - на него му наподобява подозрително по принцип протичащото се.
 Татяна Дончева за обвиняванията на Тошко Йорданов: Бълнувания
Татяна Дончева за обвиняванията на Тошко Йорданов: Бълнувания

Обеща да предприеме съответни дейности

Не е сюрпризирана обаче заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от Има Такъв Народ Виктория Василев: " Нищо изненадващо. Те по този метод са привикнали в продължение на доста години, по този начин да си образуват болшинства, държавни управления и всичко останало ", разяснява Василев абсурда от последните два дни след " бомбата ", хвърлена от Тошко Йорданов.

" Самият факт е, че са се опитвали посредством него (Радостин Василев - б.р.) да уговарят по някакъв метод да се цепят хора от парламентарната група, да излизат, да гласоподават, не е окей. Какво е писало на листа никой не го интересува ", разяснява Василева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР