Депутатът от Има такъв народ Мика Зайкова е неприятно изненадана

...
Депутатът от Има такъв народ Мика Зайкова е неприятно изненадана
Коментари Харесай

Ако ще и Исус Христос да бяхме предложили за правосъден министър, пак щяха да му намерят кусури |

Депутатът от " ИТН " Мика Зайкова е неприятно сюрпризирана от отрицателните реакции към оферти за правосъден министър Момчил Иванов поради оповестени от него мнения в обществената мрежа фейсбук.

" Ако ще и Исус Христос да бяхме предложили за министър, отново щяха да му намерят недостатъци ", съобщи Зайкова в предаването " Лице в лице " по бТВ и добави, че нещата могат да стигнат до съд.

Зайкова е безапелационна, че познава съвсем всички номинирани за министерски кресла в проектокабинета, защото са от нейната политическа мощ и е взела участие в тяхното разискване. Въпреки политическите реакции, тя е оптимист, че държавното управление ще получи поддръжка в пленарната зала, тъй като " хората желаят смяна и към този момент са изтощени от избори, което са посочили със своите гласове на вота ". Затова политиците би трябвало да се съобразят с настройките.

" Харесвам служебните министри, само че те не желаят да се преценяват с парламента ", разгласи още Мика Зайкова.

Тя е безапелационна, че раздор сред Има Такъв Народ и служебния кабинет няма. Като мотив за отхвърли на партията да включи част от сегашните министри в постоянното държавно управление депутатът посочи, че харесаните са желали повече независимост, " само че не те ще носят политическата отговорност ". 

" Статутът на служебното и постоянното държавно управление е друг. При президента има повече независимост. При постоянен кабинет би трябвало да се съобразяваш с целите, които са договорили партиите ", изясни Мика Зайкова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР