Депутатът от Има такъв народ Гроздан Караджов разкри защо заедно

...
Депутатът от Има такъв народ Гроздан Караджов разкри защо заедно
Коментари Харесай

Караджов: Служебният кабинет е на ГЕРБ и ДПС и те вече са с едни гърди напред за изборите

Депутатът от " ИТН " Гроздан Караджов разкри за какво дружно с Българска социалистическа партия и " Възраждане " желаят избор на съмнение против служебния кабинет, макар че съгласно доста адвокати тази процедура е противоконституционна.

" Не единствено доста сътрудници го споделят, ние самите го казахме сутринта преди да стартира парламентарното съвещание. Че сходно искане за избор на съмнение към служебния кабинет опонира на Конституцията. Но даваме знак на ръководещата към момента сглобка, че това служебно държавно управление не виждаме по какъв начин ще организира почтени избори, тъй като не е без значение, а е явно на ГЕРБ и Движение за права и свободи. В този смисъл тези две партии реализираха ротацията, единствено че не е Габриел на премиерското място, а е комплициран Главчев. Политическа партия и Демократична България бяха задоволително семпли да гласоподават толкоз неприятни промени в Конституцията, които дадоха опция на техния политически конкурент да вземе връх. 

Все отново съгласно мен не би трябвало да бъде позволено до гледане в зала ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" На първо място с тези рокади се демонстрира една беззащитност да се образува постоянен длъжностен кабинет, тъй като не можеш да почнеш да сменяш министри 24 часа откакто се е конституционирал този кабинет. Освен това порочните промени в Конституцията, които се направиха, още веднъж слагат нови и нови проблеми пред Народното събрание и конституционалистите в България. Много недомислени и неумели бяха тези извършения върху Конституцията. Една част от тях ще паднат в конституционния съд ", счита Караджов.

" Естествено, че се притесняваме, че изборите няма да бъдат почтени, тъй като цялото държавно управление е на ГЕРБ и Движение за права и свободи и то ще работи за тях, те към този момент са с едни гърди пред нас ", безапелационен е той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР