Депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който е и доайен на

...
Депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който е и доайен на
Коментари Харесай

Вежди казва довиждане на парламента в първия му работен ден

Депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който е и доайен на сегашния парламент, го напуща в първия му пленарен ден от новата сесия. Това гласоподаваха националните избраници с избор по програмата в зала " Св. София " в някогашния Партиен дом. 

Той подаде оставка при започване на август, след скандал около обезобразената 18-годишна заралийка Дебора. Тогава, в подтекста на поправките в няколко закона, касаещи и закононарушения срещу личността, и домашното принуждение, Рашидов взриви обществото, като при инцидентно пропуснат микрофон изрече неприятното: " Всички ку*ви се разсъниха да се сетят, че са били 15 години изнасилени ". 

" Деветдесет % от българите добре схващат какво съм желал да кажа. На всеки му е ясно, че аз като човек имам две огромни прелестни внучки, прелестна брачна половинка, прелестна снаха, прелестна щерка, прелестни приятелки и другари, че обожавам женското тяло и женската хубост и като художник, и като човек. Трябва да е вманиачен, с цел да си намерения някой, че аз бих адресирал тези думи към дамите. В този неофициален частен диалог аз изобщо не съм персонифицирал който и да е. Извинението ми на човек с достолепие е пред тези, които биха могли да се припознаят ", разгласи в изявление през днешния ден Рашидов на изпроводяк от Народно събрание. 

Иначе депутатите през днешния ден, по стратегия, ще се занимават най-вече с препитването на членовете на Министерския съвет. Към министрите има заведени близо 100 въпроса, отлежаващи поради ваканцията на законотворците. 

Росен Желязков разгласи и старт на процедурите по желание на куп държавни органи - от КФН до Комисията за откриване на досиетата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР