Депутатът от ГЕРБ Тома Биков заяви пред БТВ, че по

...
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков заяви пред БТВ, че по
Коментари Харесай

Биков: Докато Петков се криеше по темата Северна Македония, Борисов му реши целия проблем

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков съобщи пред БТВ, че по тематиката със Северна Македония „ всички са се криели, до момента в който не е излязъл да приказва Борисов”. „ Докато Кирил Петков се криеше по тематиката, Борисов, а не някой различен, му реши целия проблем с публичното мнение, и то с риск за нашата поддръжка, тъй като това не беше известна теза”, уточни депутатът.

Той беше безапелационен, че в актуалната обстановка, в която страната ни се намира, тя има потребност от проевропейско държавно управление. „ За което ние сме подготвени да плащаме и политическа цена”, добави Тома Биков.

„ Изобщо не сме обсъждали някакъв лидерски въпрос. Само преди 3 месеца имахме конгрес, на който Бойко Борисов беше определен от членовете на ГЕРБ за лидер”, разяснява още Биков.

„ Кирил Петков е последният човек, който ще каже кой ще бъде водачът на ГЕРБ. Ако има такова предпочитание, може да се запише за член на партията, да пристигна и да го предложи на някой конгрес. Той има право да приказва всевъзможни нелепости, както и прави, само че ние с него не се съобразяваме, още повече за това кой ще бъде водач на партията ни”, сподели той.

„ Смешно ми е по какъв начин хора, чиято партия се стопява в последните месеци, дават препоръки на партия, която във всички социологически изследвания е първа и всички чакат да завоюва изборите, да си смени лидера”, добави Биков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР