Депутатът от ГЕРБ Тома Биков заяви, че според него Продължаваме

...
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков заяви, че според него Продължаваме
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: ПП ще върнат мандата неизпълнен, всичко е пушилка

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков съобщи, че съгласно него „ Продължаваме промяната ” няма да предложи план за кабинет и ще върне втория мандат за сформиране на постоянно държавно управление несбъднат. По негови думи, поръчката, че ще преложат състав и конструкция на Министерски съвет е „ пушилка ”.

„ Разбира се, че няма да подкрепим държавно управление, излъчено от Политическа партия, тъй като нашата поддръжка не е и поискана ”, съобщи Биков. Депутатът сподели също, че полученото писмо от Политическа партия е търсене на поддръжка от ГЕРБ единствено за избрани закони.

„ Избирателите на ГЕРБ, а и самите ние, гледат на „ Продължаваме промяната ” като на наш главен конкурент ”, съобщи Тома Биков. Той сподели също, че Политическа партия би трябвало да търсят поддръжка в „ обединението ”, която през вчерашния ден отхвърли оферти кабинет с мандата на ГЕРБ.

„ От едната страна на барикадата има хора, които приказват единствено с абстракции ”, съобщи депутатът, който добави, че партията му чака конкретика като конструкция и състав на бъдещото държавно управление, само че беше извънредно песимистичен, че такива ще бъдат показани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР