Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски определи сделката за Пловдивския панаир

...
Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски определи сделката за Пловдивския панаир
Коментари Харесай

Спас Гърневски разкри кражбата на века

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски дефинира договорката за Пловдивския панаир като "кражбата на века ". В ефира на bTV той разяснява следствието ѝ от новия антикорупционен орган. Според Гърневски, около договорката са апортирани общински и държавни парцели за 1 милиарда лева

"Пловдив не се е примирил, Пловдив назовава тази договорка кражбата на века. Според мен е имало чадър от разнообразни институции. Когато става приватизацията на панаира посредством парцелите на Пловдив, ръководител на комисията по обмисляне е сегашният ръководител на Българска социалистическа партия госпожа Нинова. Цял Пловдив знае, че това е плод на една проведена кражба. Внесъл съм всички документи по случая и чакам една извънредно сериозна инспекция ", съобщи Гърневски, който е някогашен кмет на града под тепетата, когато членуваше в Съюз на демократичните сили.

Той разяснява и тематиката с избягалите пандизчии от Софийския затвор.

„ Сега не е моментът за оставки в Министерство на вътрешните работи и в правосъдното министерство. Оставките на всички министри са непрестанно в джобовете им”, добави още Гърневски.

По думите му първо би трябвало да се организира следствието и да се заловят нарушителите и чак след разбор и свършена работа да се мисли за премахване на министри.

„ Те са ръководители на две доста значими институции и по-скоро би трябвало да оправят това, което се е случило. Никой няма сметка да обезглави институциите, които би трябвало да работят всяка секунда по този случай”, добави той.

Той добави, че естествената логичност води към това, че някой е оказал помощ на пандизчиите да избягат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР