Депутатът от ГЕРБ-СДС и бивш здравен министър д-р Костадин Ангелов

...
Депутатът от ГЕРБ-СДС и бивш здравен министър д-р Костадин Ангелов
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Кандидатът за шеф на НЗОК не е представил документи в ДАНС в законовия срок

Депутатът от ГЕРБ-СДС и някогашен здравен министър доктор Костадин Ангелов разяснява позицията на претендента за шеф на НЗОК Станимир Михайлов, която той изпрати до медиите по отношение на, по думите му, „ компроматната офанзива против него “.

Припомняме, че ДАНС изпрати публично писмо до ръководителя на парламентарната здравна комисия проф. Костадин Ангелов, от което излиза наяве, че единственият претендент за шеф на НЗОК е нарушил закона против изпирането на пари.
Ето коментара на проф. Костадин Ангелов:„ Редица медии ми звънят през последния час, с цел да разясня позицията на претендента за шеф на НЗОК господин Станимир Михайлов, изпратена до тях.В тази връзка декларирам следното:1. Запознах се с информацията, която ми бе препратена от журналисти;2. Въпросната информация буди повече въпроси, в сравнение с да дава отговори;3. Г-н Станимир Михайлов не е показал 3 бр. документи в ДАНС в законовия период. Това е видно от писмо на ДАНС, адресирано до сътрудника от ПП-ДБ Васил Пандов (прилагам писмото, вж. т.I); “
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР