Депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев ще предложи на лидерът на

...
Депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев ще предложи на лидерът на
Коментари Харесай

Делян Добрев: Ще предложа да внесем сигнал срещу правителството в Прокуратурата

Депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев ще предложи на водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и сътрудниците си от парламентарната група да даде държавното управление на Прокуратурата. Това стана ясно от статус на Делян Добрев в профила му във Facebook.

„ Ще предложа на Бойко Борисов и сътрудниците от парламентарната група на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили да внесем сигнал против Правителството в Прокуратурата, поради нарушение на законите в Република България и ощетяване на потребителите с милиони левове всеки ден “, написа Добрев.

Публикуваме целия статус на Добрев без редакторска интервенция:

„ Бензинът и дизелът са по-скъпи с всеки минал ден…
Какво прави Правителството?! Нищо!!! Всъщност освен това – нарушава законите в България, с цел да пази финансовите ползи на Лукойл. Ето два образеца: 1. На 24.01.2023г. влезе в действие Закон за компенсиране на разноските на потребителите за превоз. Според този закон, Правителството би трябвало да връща по 73 стотинки на литър бензин и дизел. Връща ли ги? Не!!! Кой ги прибира? Лукойл и евентуално ръководещите с техните швейцарски сметки. 2. Законът за лишаване на концесията на Росенец. Законът е признат от Народно събрание на 21.07.2023г., оповестен в Държавен вестник на 4.08.2023г. и влиза в действие на 7.08.2023г. Според този закон, концесията би трябвало да се отнеме в 7-дневен период, т.е. срокът за лишаване е 14.08. Днес е 20.08. Не единствено че е нарушен законът като не е отнета концесията, само че методът на Кабинета посредством Областния шеф подсигурява 5-6 години правосъдни процедури. Имат ли представители на Правителството на Политическа партия персонален интерес горивата да са скъпи??? Как другояче да си разбираем неспазването на цели 2 закона и то от самото Правителство???
Ще предложа на Бойко Борисов и сътрудниците от парламентарната група на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили да внесем сигнал против Правителството в Прокуратурата, поради нарушение на законите в Република България и ощетяване на потребителите с милиони левове всеки ден “, написа Делян Добрев.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР