Депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Александров се отказа от депутатския си

...
Депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Александров се отказа от депутатския си
Коментари Харесай

Обвиненият за блудство с дете депутат Даниел Александров се отказа от имунитета си

Депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Александров се отхвърли от депутатския си имунитет, разгласи от трибуната на Народното събрание ръководителят Росен Желязков.

Имунитетът на Александров бе пожелан на 7 юни, като от прокуратурата оповестиха, че повода е, че посредством приложимост на мощ направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст.

49-ото Народно заседание е рекордьор по желани депутатски имунитети – 7 на брой. Всички депутати с поискани имунитети се отхвърля непринудено от тях. Това са Бойко Борисов и Даниел Александров от ГЕРБ-СДС, Кирил Петков от ПП-ДБ, Димитър Аврамов от Движение за права и свободи, самостоятелният Радостин Василев, Ангел Георгиев и Веселин Вешев от „ Възраждане ”.

Не всички народни представители се отхвърлиха незабавно от имунитетите си, поради това на 14 юни бе основана краткотрайна комисия по настояванията на основния прокурор за предоставяне на позволение за възбуждане на наказателни преследвания против народни представители, която все още няма претекст да заседава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР