Депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков коментира защо партията обяви днес,

...
Депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков коментира защо партията обяви днес,
Коментари Харесай

Радомир Чолаков, ГЕРБ: Вчера се срамувах да присъствам на заседанието, разменяха се псувни

Депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков разяснява за какво партията разгласи през днешния ден, че ще бойкотира отсега нататък Народното събрание.

" Какъв е метода да разбираем на тези хора, че държавното управление завърши? Те се скараха с колегата си Има Такъв Народ, сами си скапаха обединението. После споделиха, че с никой от Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и ГЕРБ няма да беседват. Това държавно управление свърши. Няма да има ново. Ако има, то ще е 2-3 месеца мъка, което няма смисъл. Вчера се срамих да участвам на съвещанието, разменяха се псувни сред някогашни съдружни сътрудници. Това е доста ниско равнище на парламентаризъм. Ще влезем за гласоподаване на държавно управление, в случай че има такова изобщо, с цел да дадем своя избор 59 срещу ", сподели той в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия. 

" Самият факт, че започнаха да приказват за 6 месеца, ми приказва, че те самите не си имат вяра. Не имам вяра то да има дълготраен небосвод. По-скоро това са обезверени дейности. Правителство, слагащо си предел, не ми звучи съществено ", разяснява още Чолаков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР