Депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев ще оглави Комисията по вътрешна

...
Депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев ще оглави Комисията по вътрешна
Коментари Харесай

Пламен Нунев оглавява вътрешната комисия

Депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев ще оглави Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти.

Той оваканти депутатското си място преди 2 часа и половина, след което организира срещи с всички водачи на парламентарни групи. Имал желание да види и Корнелия Нинова, само че тя не идвала на работа.

" Нека да гледаме съществено на политиката и приканвам Българска социалистическа партия просто да спрем с този популизъм. Мястото на народния представител е тук. Дори да не ти се одобряват текстовете, ти би трябвало да ги защитаваш, да даваш своите причини и тогава към този момент да можеш да изпълняваш функционалностите като подобен. Много е елементарно да си единствено като посетителска група в българския парламент, в случай, че си депутат. Не знам по какъв начин изясняват позициите си пред своите гласоподаватели. Не желая неприятното, за която и да е било политическа мощ, желая всички да бъдем задоволително виновни. Това, което направих, го направих единствено и само, воден от интереса на страната, на нашата политическа мощ ГЕРБ и за стабилността ", съобщи Цветанов

Досега Пламен Нунев бе член на Вътрешна комисия и заместник-председател на Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства и достъпа до данните по Закона за електронните известия. Той е определен от листата на ГЕРБ в 19-ти Многомандатен изборен регион - Русе.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР