Депутатът от ГЕРБ Пламен Манушев е готов да подаде оставка

...
Депутатът от ГЕРБ Пламен Манушев е готов да подаде оставка
Коментари Харесай

Пламен Манушев: Не можахме да бием БСП, готов съм да подам оставка

Депутатът от ГЕРБ Пламен Манушев е подготвен да подаде оставка като регионален координатор на политическа партия ГЕРБ в Добрич след резултата на региона от провелите се европейски избори, в случай че такава му бъде поискана.

“Положихме старания, само че очевидно не успяхме да се преборим с Българска социалистическа партия. Традиционно са мощни из региона, из селата. Има към 250 села. Опитахме се, само че това е правото на ръководителя на партията, водача, управлението - в случай че не е удовлетворен от някого – да му изиска оставката. Не са ми я желали, само че съм подготвен да я подам “, разяснява Манушев пред „ Хоризонт “.

„ Организацията в региона е формирана от естествени хора, членове на ГЕРБ. Там няма нещо за почистване “, счита той. По думите му повода за казаното от Борисов е, че резултатите са незадоволителни. „ Нормално е един ръководител на партия да не е удовлетворен, когато партията и структурите му губят “, сподели още той.

Вчера от Брюксел министър председателят Бойко Борисов се закани, че ще има промени в локалните организации на ГЕРБ, като в Плевен и Добрич ще реже до корен заради загубите на евроизборите в тези области.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР