Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков отговори на президента Румен Радев,

...
Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков отговори на президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Депутат заплаши Радев с главния прокурор след заканата на президента към Борисов

Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков отговори на президента Румен Радев, който по-рано през днешния ден беше в Раковски по случай Съединението на България и захапа Бойко Борисов, като съобщи, че „ единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор”.

Малко преди коментара на Радев пък самият Борисов честити празника на всички наши сънародници, само че и атакува президента.

Ето какво написа в този момент Шишков, продължавайки войната:

Висша форма на двуличие:

Да посетиш града, чийто най-светъл празник подцени насрочвайки избори тъкмо тогава!

Да посетиш черква, пред която твоите прародители спираха хората да влизат, а по-късно пребиваха в районното свещениците!

Да посетиш селото, чийто занаят затри от некадърност да управляваш страната, с цел да дадеш празни обещания за следващ път!

Да си правиш предизборна акция на гърба на хората, които 65 години бяха забравени от страната, посрещнат от партийните деятели на най-мракобесната партия в историята на България!

Да се опитваш в деня на Съединението за следващ път да разединяваш!

Вероятно задачата е амнистия. Не, не можем да извиним. Защото помним. Защото предишното по никакъв начин не е далечно. Делят ни по-малко от 15 години от него!

И в случай че нечии думи ще бъдат значими пред идващия основен прокурор, то и актуалният има доста да пита. Само след два месеца!

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР