Депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син се обърна към депутатите от

...
Депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син се обърна към депутатите от
Коментари Харесай

Любен Дилов за проектокабинета: Трябва вицепремиер за вселенското равновесие или за тъмната материя

Депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син се обърна към депутатите от парламентарната естрада по време на изключителното съвещание на Народното събрание , на което би трябвало да се гласоподава кабинета „ Петков “ .

„ Поддавам се на чара, който обичайно българите изпитват към хора, които леко нарушават закона . Това ни е останало от хайдушките времена , ние обичаме такива хора “, обърна се той към Кирил Петков.

Дилов разяснява и някои от предложенията за министри в проектокабинета „ Петков “

„ Очевидно имате някаква концепция за министър по ефикасното ръководство , само че тя остава скрита, а единствено след минути ще би трябвало да гласуваме за него. Имате и вицепремиер по климатичната политика . Мисля, че това е прекомерно съответно, може би би трябвало нещо по-общо - вицепремиер за вселенското равновесие или за тъмната материя . Аз едвам ще докачам да се назначи този министър и да му напиша едно писмо: " Г-н министър, доста съм неудовлетворен от климатичните промени , вземете ограничения ", пошегува се Дилов. 

Депутатът се обърна към Кирил Петков: " Имате прекомерно доста министри от последните 7 месеца . Вие евентуално смятате, че те са били сполучливи за България, само че доста скоро ще разберете, че това не е по този начин . Ще се опитваме да не пречим , когато можем ще се опитваме да оказваме помощ, само че този метод на сглобяване на кабинет, скоро ще разберете, че не е най-хубавият “, заключи Дилов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР