Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е упражнявал натиск върху свидетели

...
Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е упражнявал натиск върху свидетели
Коментари Харесай

Суджукгейт: Свидетели били подложени на натиск, за да не говорят

Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е упражнявал напън върху очевидци по следствието против него, с цел да не приказват пред проверяващите органи. Това разгласи пред bTV представителят на основния прокурор и началник на спецзвеното " Антикорупция " Румяна Арнаудова. Тя и екип прокурори от звеното са на място в Добрич, с цел да проведат следствие и да защитят очевидците. Надяват се да привлекат и още очевидци, които са се страхували да отидат до София.

Депутат от ГЕРБ изискал от търговец 4 тона суджук

Миналата седмица основният прокурор Сотир Цацаров изиска имунитета на депутата от ГЕРБ Живко Мартинов. При инспекция по сигнали на търговец от Добрич и на ДАНС е станало ясно, че той е злоупотребил с името на премиера Бойко Борисов за оказване на напън за да си набави полза.

Мартинов е желал на четири пъти от търговец от Добрич да даде по 1 звук суджук, като по думите му, той е бил предопределен за премиера Бойко Борисов. Искани били още към 60 кг телешка пъстърма, филе " Елена " и други. Стойността на предадения на Мартинов суджук била 45 хиляди лева

Сотир Цацаров изиска имунитета на депутата Живко Мартинов

Освен това депутатът от ГЕРБ е изискал от търговеца да даде охранително видеонаблюдение, климатична стена и да подреди с мека мебел офиса на партията в Добрич.

Според данните на прокуратурата депутатът от ГЕРБ е оказвал насила и на зам.-началник на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи. През 2014 година депутатът даже се е опитал да окаже напън на окръжния прокурор на Добрич, само че опитът не е съумял.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР