Депутатът от ГЕРБ и отявлен фен на Левски Георги Марков

...
Депутатът от ГЕРБ и отявлен фен на Левски Георги Марков
Коментари Харесай

Жоро Дантелата: Бойко, докарай Наско и Мъри в Левски

Депутатът от ГЕРБ и неприкрит почитател на Левски Георги Марков насочи зов към министър-председателя Бойко Борисов. Той го прикани да приказва със притежателя на " сините " Спас Русев и да го помоли да върне на работа в клуба Наско Сираков и Станимир Стоилов. Известният още като сътрудник Николай и Жоро Дантелата политик не сподели грам позор да занимае за следващ път премиера с така наречен тим на народа.

" Какъв е казусът? Хората, които приказват против Мъри и Наско на Спас Русев, или не са левскари, или са комплексари. Бойко, апелирам те, кажи на Спас Русев да върне Наско и Мъри! Като познавам връзките му с премиера, сигурен съм, че ще го послуша ", съобщи Марков пред " Дарик радио " и " Спортно шоу Гонг " и разяснява проблема с назначението на най-успешния управителен тандем на " Герена " през новия век.

" Казах му на Спас Русев да вземе Наско и Мъри, с цел да може Левски да наподобява на Левски. Когато те бяха в клуба, ние играехме прелестен футбол на европейско равнище. Моето предложение е, когато се събере управлението на Левски, да гледа филмче по какъв начин 2005 година Левски с четирима чужденци да нападна Купата на УЕФА.

" От 108 тима бяхме на жребия и играхме за влизане в групите на шампионата с Оксер. Тогава Наско ме бутна и ми сподели: " Виждаш ли Ги Ру по какъв начин ни гледа, а "? Мъри тогава ми сподели, че в Европа не можем да се пазиме единствено и би трябвало да нападаме. "

" Искам да виждам този Левски, който отиде в Гелзенкирхен и смълча 68 хиляди на стадиона, освен това играхме с Б-отбора си. Затова желая аз Наско и Мъри на " Герена ", тъй като тогава направихме няколко юноши и след това те отидоха в чужбина, като Валери Домовчийски, който вкара последния гол в кариерата на Оливер Кан. "

" С Наско и Мъри това е постижимо. С Мъри се видяхме в Будапеща преди мача на националния тим на Казахстан, той има левскарско сърце, никаква спънка няма в УЕФА да поеме в съвмествителство двата поста на националния тим и на Левски. "

" Не е ли срамотия Наско да гледа единствено бебета? Наско Сираков си е извоювал правото да вечеря, обядва и закусва, с който желае. Като питах Спас Русев кой му пречи да докара Наско в Левски, той ми сподели, че щял да отвори доста фронтове с подобен ход. Защото вечерял с Гриша Ганчев, със Стойне Манолов ", съобщи Георги Марков.

Искам да виждам този Левски, който отиде в Гелзенкирхен и смълча 68 хиляди на стадиона, освен това играхме с Б-отбора си. Затова желая аз Наско и Мъри на " Герена ", тъй като тогава направихме няколко юноши и след това те отидоха в чужбина, като Валери Домовчийски, който вкара последния гол в кариерата на Оливер Кан.

С Наско и Мъри това е постижимо. С Мъри се видяхме в Будапеща преди мача на националния тим на Казахстан, той има левскарско сърце, никаква спънка няма в УЕФА да поеме в съвмествителство двата поста.

Не е ли срамотия Наско да гледа единствено бебета? Наско Сираков си е извоювал правото да вечеря, обядва и закусва с който желае. Като споделих на Спас Русев кой пречи да докара Наско в Левски, сподели, че щял да отвори доста фронтове с подобен ход. Защото вечерял с Гриша Ганчев, със Стойне Манолов.

Какъв е казусът? Хората, които приказват против Мъри и Наско на Спас Русев, или не са левскари, или са комплексари. Бойко, апелирам те, кажи на Спас Русев да върне Наско и Мъри! Като познавам връзките му с премиера, сигурен съм, че ще го послуша.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР