Депутатът от ГЕРБ и енергийно острие на партията Делян Добрев

...
Депутатът от ГЕРБ и енергийно острие на партията Делян Добрев
Коментари Харесай

АКФ: Делян Добрев върти схеми с ТЕЦ на Ковачки. Той: Поръчка! Знам и кой е авторът й!

Депутатът от ГЕРБ и енергийно острие на партията Делян Добрев попадна във фокуса на ново следствие на Антикорупционния фонд - този път за скица за парични потоци посредством доставка на биомаса, обвързвана с родителите на Добрев посредством тяхна компания, Топлоелектрическа централа на олигарха Христо Ковачки и един от маришките тецове - частния трети.

" Това е една история за въглеродни квоти, ТЕЦ-ове, тайнствен товар дървесен чипс и… няколко милиона лв. ", твърди АКФ.


Добрев обаче реагира незабавно на видеото за дървесния боклук и компанията " Визьор " - благосъстоятелност на родителите на Добрев, подправените фактури и камионите без билети за транспорт на дървесен чипс.
Стоп кадър/ФБ/АКФ
" Става въпрос за 3 милиона лв. на година, отишли от ТЕЦ-а към родителите му ", твърди АКФ:

" АКФ, с цялото ми почитание, това не е следствие! Това са внушения и операции. Поръчка е! Знам и името на поръчителите! Целта - да ми затворят устата, само че няма да стане!

Стоя зад всяка своя позиция, която съм защитавал в комисията по енергетиката! Само един подробност като за начало, в случай че имах частен интерес, щях да желая централите да работят на дървесен чипс, а не на въглища.

Но за това се желае ум, който създателите или нямат или не се вързва с поръчката. Останалите елементи ще изяснят юристите ми! И не, не е “пелетигейт ”, “поръчкагейт ” е! ", неудовлетворен е депутатът от ГЕРБ. Но не разяснява сниманите фрагменти със скрита камера в цеха на фамилната му " Визьор "...
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР