Депутатът от ГЕРБ и ексминистър Делян Добрев посече правителството от

...
Депутатът от ГЕРБ и ексминистър Делян Добрев посече правителството от
Коментари Харесай

Делян Добрев посече жестоко правителството и Асен Василев

Депутатът от ГЕРБ и ексминистър Делян Добрев посече държавното управление от Пловдив нощес, съобщи кореспондент на " Фокус " . Асен Василев е най-слабият финансов министър от началото на демокрацията, сподели той. 

" Говори се надали не, че всичко било наред в страната, обществените финанси били под надзор, теглим задължения, само че това било напълно обикновено. Не се тормозете - ние сме с един от най-ниските задължения в Европа, това е по този начин, само че не с помощта на това държавно управление ", сподели Добрев.

Депутатът посочи, че има единствено две години по време на ръководството на ГЕРБ са били с недостиг в бюджета. 

" А на тези велики гении и финансисти от " Промяната ", знаете ли какъв брой им е дефицитът - 4,6 милиарда лева, с 1 милиарда повече от дефицитът при ГЕРБ по време на Ковид рецесията ", разкри Добрев.

" Това държавно управление за какво го поддържаме? Подкрепяме го, тъй като би трябвало да има държавно управление, като в това време вършим по този начин в Народното събрание, че да насочваме това държавно управление и да не прави огромни неточности. Надяваме се след ротацията това държавно управление да стартира да работи по-добре. 4,6 милиарда лева им е разрешеният дефицит от Народното събрание, а 2,5 милиарда лева са по-малко събраните доходи. Следващата година бюджетът ще е още по-зле. Всички виждате какъв брой е талантлив финансовият министър. Всички ще разберете, че това не е гениално, а е най-слабият финансов министър по времена 30-годишната народна власт ", продължи той.

" На думи споделят едно, а на каузи вършат друго. Вълк в овча кожа ", сподели Добрев във връзка новината, пристигнала от Асен Василев, че " Лукойл " напуща България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР