Депутатът от ГЕРБ Георги Марков се сбогува с Доналд Тръмп.

...
Депутатът от ГЕРБ Георги Марков се сбогува с Доналд Тръмп.
Коментари Харесай

Георги Марков: Да благодарим на Доналд Тръмп - той беше най-добрият!

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков се сбогува с Доналд Тръмп. Днес властта ще бъде предадена на определения за президент Джо Байдън.

Вижте какво написа Марков във " Facebook ", публикуваме поста без редакторска интервенция:

Goodbye, Доналд Тръмп! 2024 година - на бял кон в Белия дом.

Приятели,

Да кажем сбогом на Доналд Тръмп до 2024 година, когато ще се завърне на бял кон в Белия дом - било той, било Доналд Тръмп-младши.

Доналд Тръмп надвиши фигурата на мощен американски президент, зад който застанаха 75 млн. живи американци, разпознати на урните. Той е водач на международно събитие и придвижване, наречено Тръмпизъм.

Според унгарските медии, зад него стоят седемстотин милиона души по света. Те споделят: НЕ НА ГЛОБАЛИЗМА, НЕ НА ИЗНОСА НА РЕВОЛЮЦИИ, НЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИИ И ЗАПУШВАНЕ НА УСТА, НЕ НА НЕЗАКОННИЯ ВНОС НА МИГРАНТИ, НЕ НА ДЖЕНДЪР ИДЕОЛОГИЯТА. Те споделят:

ДА НА ПАТРИОТИЗМА, ДА НА НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА, ДА НА НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ, ДА НА ИСТОРИЧЕСКАТА ПАМЕТ, ДА НА НАЦИОНАЛНОТО САМОСЪЗНАНИЕ, ДА НА ТРАДИЦИОННИЯ БРАК, ДА НА МАМА, ДА НА ТАТКО.

Да благодарим на Доналд Тръмп, че отхвърли да участва на встъпването в служба на Байдън. ЧЕСТТА Е ПО-ВИСОКА ОТ ДИКТАТУРАТА НА ПРОТОКОЛА.

Да благодарим на Доналд Тръмп - той беше НАЙ-ДОБРИЯТ!

Приятели, да му изпратим музикален привет с " The best " на Тина Търнър:


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР