Депутатът от ГЕРБ Георги Марков гостува в студиото на Денят

...
Депутатът от ГЕРБ Георги Марков гостува в студиото на Денят
Коментари Харесай

Феноменът Виктор Орбан - визионер или провокатор за политиката в Европа

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков гостува в студиото на " Денят стартира " с Георги Любенов с детайлности за най-новата си книга " Феноменът Виктор Орбан ", която към този момент е на пазара.

Георги Марков, народен представител от ГЕРБ: Виктор Орбан в действителност е феномен. Той е единственият министър-председател не в Европейски Съюз, а в Европа, който има блестящо антикомунистическо, дисидентско минало, а през днешния ден е на върха на своята страна. 4 пъти е избиран за министър председател, 30 години е народен представител, визионер на Европа.
Изпращам с омерзение тази Европейска комисия. Виктор Орбан беше индивидът, който още през 2015 година сподели, че това не са мигранти, а нашественици на тероризъм, безапелационен е Марков.

Депутатът от ГЕРБ разяснява идните локални избори и в частност кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.
Георги Марков, народен представител от ГЕРБ: Аз съм момче от София - център, аз жилище не съм купувал нито при демокрацията, нито при комунизма. Не признавам правото на Мая Манолова да приказва " ще отвоюваме София "... Г-жо кюстендилска софиянке... София има политическа просвета...Номерът на ветрилото в София не върви! Каква самостоятелна си ти, госпожо!
И още - за " дирижирането " на новите постове в Европейска комисия и за ресора на българския еврокомисар, вижте целия диалог с Георги Марков във видеото!
 Георги Марков показа в Народното събрание книгата си за Виктор Орбан Георги Марков показа в Народното събрание книгата си за Виктор Орбан
Депутатът от ГЕРБ Георги Марков показа в Народното събрание книгата си за унгарския министър председател Виктор Орбан. Книгата наблюдава политическата активност на Орбан...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР