Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев заяви, че ще заведе дело

...
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев заяви, че ще заведе дело
Коментари Харесай

Делян Добрев ще съди т. нар. Антикорупционен фонд

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев съобщи, че ще заведе дело против АКФ. Причината е „ следствие “ на частния Антикорупционен фонд, съгласно което Добрев има интерес ТЕЦ-вете да не се затварят.

„ АКФ, с цялото ми почитание, това не е следствие! Това са внушения и операции. Поръчка е! Знам и името на поръчителите! Целта – да ми затворят устата, само че няма да стане! “, написа Добрев във връзка изявленията и внушенията направени от АКФ. Според тях той не желал затваряне на централите, тъй като неговите родители имали фабрика за пелети и контракт с „ Топлоелектрическа централа Марица 3 “ за горене на дървесен чипс.

„ Стоя зад всяка своя позиция, която съм защитавал в комисията по енергетиката! Само един подробност като за начало, в случай че имах частен интерес, щях да желая централите да работят на дървесен чипс, а не на въглища. Но за това се желае ум, който създателите или нямат или не се вързва с поръчката. Останалите елементи ще изяснят юристите ми! И не, не е „ пелетигейт “, „ поръчкагейт “ е! АКФ#ПОРЪЧКА! “, написа още добрев във връзка „ следствието “ ползващо негови изявления, отрязани и извадени от подтекста.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР