Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, който е гласът на вътрешнопартийната

...
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, който е гласът на вътрешнопартийната
Коментари Харесай

Делян Добрев се пита защо един Тагарев да ни прати на избори

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, който е " гласът " на вътрешнопартийната съпротива против общото ръководство с ПП-ДБ, изненадващо се оказа неудовлетворен от заплахата от разпад на договарянията сред двете сили.

Добрев сбито разяснява пред публицисти във вторник заран, че " не е огромен оптимист " за вероятността от продължение на ръководството и трансферира виновността за това върху нежеланието на ПП-ДБ да правят отстъпка Министерството на защитата.

" Не разбирам какво му е толкоз значимото на Тагарев, че един Тагарев да ни прати на избори ", споделя Добрев на влизане в Народното събрание, часове преди да изтече срокът по ултиматума на ГЕРБ.

В понеделник партията на Борисов изиска шест нови министерства в бъдещия кабинет, който ще е с мандат на ГЕРБ и с министър председател Мария Габриел.

Това са:
Министерство на труда и обществената политика - Деница Сачева на мястото на Иванка ШалапатоваМинистерство на защитата - Христо Гаджев на мястото на Тодор ТагаревМинистерство на енергетиката - Жечо Станков на мястото на Румен РадевМинистерство на образованието и науката - КрасимирВълчев на мястото на Галин ЦоковМинистерство на нововъведенията и растежа - Росен Желязков на мястото на Милена СтойчеваМинистерство на околната среда и водите - Ивелина Василева на мястото на Юлиан Попов

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР