Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и лидерът на Има такъв

...
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и лидерът на Има такъв
Коментари Харесай

Делян Добрев и Слави Трифонов си разменят фейсбук писма заради финансовия министър

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и водачът на " ИТН " Слави Трифонов си разменят отворени писма във фейсбук. Поводът е изпратеното от Делян Добрев писмо първо до Асен Василев, на което получи отговор от Трифонов. В своето писмо до финансовия министър Добрев прикани " Василев да се опомни, преди да е станало прекомерно късно за нашата клета страна ". По думите на депутата от ГЕРБ с Асен Василев се познават от повече от 30 години.

" Приятели бяхме, в последните години не сме - ти знаеш за какво. Принуден съм да ти пиша, тъй като не виждам различен потребен ход. В последните три години няма кой да ти се опре. Първо заплени гласоподавателя, а в следствие съумя някак да убедиш и партийните водачи да следват твоите стремежи. Не това е значимото - намерил си метод, направил си го. Важното е да се опомниш, преди да е станало късно за нашата клета страна ", написа Делян Добрев в своето отворено писмо към Асен Василев във фейсбук.

Според депутата от ГЕРБ от първия си ден като министър на финансите до края на 2024 година Василев възнамерява да изтегли 19 755 200 000 лв. нов дълг, а за 2025-2026 година възнамерява още 17 614 300 000. Сумарно това прави почти 37,4 милиарда нов дълг, което е повече от взетия от България от освобождението до момента.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР