Депутатът от ГЕРБ Даниел Митов, при гостуването си в студиото

...
Депутатът от ГЕРБ Даниел Митов, при гостуването си в студиото
Коментари Харесай

Даниел Митов недоволен от стратегията на кабинета Петков

Депутатът от ГЕРБ Даниел Митов , при гостуването си в студиото на Би Ти Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) съобщи, че държавното управление няма ясна тактика за деяние по отношение на спора НАТО-Русия.

По думите му на изключителното съвещание на Народно събрание не е нищо значително и не е никаква тактика за справяне с рецесията. Липсва ясната позиция на нашата страна.

По-рано от ГЕРБ излязоха с позиция, че ще поддържат тактиката на ръководещите. Те обявиха, че България не би трябвало да е потребител на сигурност, а да е равнопоставен член на НАТО. Митов съобщи, че той и неговата партия поддържат наличието на съюзнически сили на наша територия, в случай че сигурността ни го изисква.

Даниел Митов показа и мнението си за дейностите на Русия. Според него тя дестабилизира райони и търси мотив за спор. Русия търси геополитически реваншизъм за изгубената " студена война ".
 ГЕРБ не всява суматоха, само че следи тежки парадокси във властта
ГЕРБ не всява суматоха, само че следи тежки парадокси във властта

Говорят за НАТО като отделена конструкция. Възприемат съюзническите старания като непознато наличие, подлага на критика Митов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР