Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров си направи дебелашка шега в

...
Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров си направи дебелашка шега в
Коментари Харесай

Горанов: Такива заплахи не се отправят в ефир

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров си направи дебелашка смешка в диалога с телевизионния водещ Виктор Николаев. Това разяснява в предаването „ Тази заран ” по bTV финансовият министър Владислав Горанов.

„ Беше малко отвън подтекста на диалога и се получи недоумение на това, което е желал да каже Тодоров. Той има доста колоритен език и го употребява във всевъзможни обстановки. Не може да му се отхвърли, че от време на време е много автентичен, само че в тази ситуация не уцели нито мястото, нито метода, по който да се пошегува с Виктор Николаев ”, означи Горанов.

Финансовият министър въпреки всичко се опита да оправдае депутата от ГЕРБ.

„ Ако гледаме безусловно думите, опасност имаше, само че в случай че ги гледаме в подтекста и смисъла, който е желал да вложи Антон Тодоров, не го разбирам по този начин. Той е един извънредно ерудиран мъж и не би си разрешил в ефир да изкаже такава опасност. Подобни закани не се вършат в ефир ”, означи министърът.

По думите му по този начин или другояче позицията на Антон Тодоров е неприемлива.

За Горанов обаче нямало проблем той да остане депутат от гражданската квота на ГЕРБ.

„ В българския парламент има хора с обвинявания, които стоят, ние приказваме дали острият език и неуместните смешки на Тодоров би трябвало да го извадят от политиката. Дайте да се държим съществено ”, сподели Горанов.

Министърът изясни още, че бил изумен от нагнетяването на напрежение по тематиката.

Според Горанов диалогът на Виктор Николаев с вицепремиера Валери Симеонов, в който заместникът на Бойко Борисов обясняваше какъв брой елементарно може да му се спретне Викторгейт, пък му се е сторил още по-безобиден от този с Антон Тодоров.

" Впоследствие реакцията на Симеонов е по-острата ", сподели Горанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР