Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков отново направи остър коментар срещу

...
Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков отново направи остър коментар срещу
Коментари Харесай

Ненков с остро изказване за блокадите: Това е терор

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков още веднъж направи изострен коментар против протестиращите, които блокират центъра на столицата. От началото на демонстрациите той е един от дейните съперници на затварянето на улици и булеварди, настоявайки, че по този начин се пречи на множеството жители.

Ето какво написа през днешния ден във фейсбук Ненков:

"Това, което се случва по центъра на София, не е митинг, а същински гнет и никаква, сякаш благородна, цел не може да го оправдае ".



Три са блокадите в центъра на столицата, които постановат смяна на придвижването и на маршрутите на градския превоз. Вчера имаше опит от жители да отстранен палатките до Ректората на Софийския университет, само че протестиращите още веднъж ги подвигнаха. Блокадите на Орлов мост и до Министерския съвет остават от началото на митингите. Имаше няколко опити палатков лагер да се откри и до Румънското посолство, само че тази упоритост на недоволните от властта жители не се състоя.

Междувременно от Столичната община не престават да упорстват, че блокадите са нелегално. Днес макар бурята в София палатките останаха на мястото си. При предходно утежняване на времето вятърът и дъждът отнасяха лагерите.

Почти всеки ден пък демонстрации има пред разнообразни министерства, комисии или пред постройката на Българска национална телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР