Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков обяви, че съпругата му Пламена

...
Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков обяви, че съпругата му Пламена
Коментари Харесай

ГЕРБ жертва поста на депутатска съпруга в Булгартрансгаз

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков разгласи, че брачната половинка му Пламена ще напусне позицията си в интернационалния отдел на държавната компания "Булгартрансгаз " в резултат на разразилия се скандал "Кумгейт ".
Във вторник от Българска социалистическа партия упрекнаха Ненков, че е устроил жена си на пост в газоразпределителното сдружение, чийто шеф Георги Гегов е кум на фамилията му. Съпругата на Гегов е депутатката от ГЕРБ Теодора Георгиева.
"Говорих с моята брачна половинка и тя още преди този момент бе взела решение да не разреши фамилията ни да е цел. Още през днешния ден ще напусне своята работа, макар че е висококвалифициран експерт и очевидно ще падне в багра, единствено тъй като е моя брачна половинка и ще би трябвало да остане без работа, макар качествата си.
Това ще тежи на съвестта на хората, които ни атакуват. Моето образование и чест изисква да създадем това ", сподели през днешния ден Александър Ненков.
"Съпругата ми, която е експерт и потвърдил се експерт, в този момент пада в жертва, единствено тъй като е моя брачна половинка. Нека се види в Българска социалистическа партия какъв брой са тези хора, къде са роднините им и цели кланове, които си предават властта ", сподели още той, с отпратка към позицията на брачна половинка на Корнелия Нинова в "Лукойл ".
По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов "подсказа " за идното решение по проблема с Пламена Ненкова.
"В Булгаргрансгаз има сходно предопределение и дамата на Александър Ненков, която е бременна в седмия-осмия месец. Тя е елементарна служителка, само че да се прибере и да каже - или аз, или ти ", сподели Бойко Борисов от Евксиноград.
"Когато капе живо месо от нас, от най-хубавото, което имаме, партията се съпротивлява, само че това е единственият метод тя да оцелее и хората да й имат вяра ", сподели още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР